Nytårskur 2019


Højby Lokalråd havde igen i år inviteret til Nytårskur, denne gang i nye omgivelser BORREN, Idræt- og Kulturcenter. Der var god opbakning fra de aktive foreningerne i og omkring BORREN.

Højby Lokalråd bød på champagne og saftevand og Cafe Borren på lækre canapeer. Formand Ole Nielsen bød velkommen og takkede for opbakningen til -Sponsorer, frivillige og alle de som deltager ved arrangementer.

Efter velkomsttalen blev der skålet Godt Nytår til tonerne af ’Vær velkommen Herrens år’. Derefter fulgte en opvisning af Højby Ungdomsforening på, hvordan man kan danser til Radetzky-march.

De ca. 250 fremmødte kunne herefter gå rundt og se og snakke med de foreninger der havde stillet op til en festlig dag. Vi glæder os over at se de fremmødte gå rundt og snakke med hinanden, i den uhøjtidelige men hyggelige Nytårskur, som nu er holdt for 3. gang, og dermed er blevet til en tradition.

Udenfor var der mulighed for at gå med en detektor og finde mønter, spejderne havde snobrødbagning og en forhindringsbane og den nye petanque-bane blev også flittig afprøvet.

I Borren var der mulighed for at prøve: Badminton hos Højby Badminton forening, besøge Højby skytteforening og prøve sin skydefærdighed. Få en snak med Højby Gymnastikforening der havde, Udemotion med: Gå-hold, Powerwalk, og Motionsløb, gymnastik træning, især for ælder samt genoptræning.

Borren Motion havde åbent og viste rundt for interesseret, det var muligt at prøve folkedans i spejlsalen.

Højby lokalråd fortalte om deres arbejde.

 

Ole Nielsen


Klik på billederne for større format eller fuld skærm:

Billederne viser forberedelsen til boderne – selve nytårskuren og hver enkelt aktivitet i aktion – det var første gang at petanque tog deres nye bane i brug og spejderne savnede lidt flere børn til bagning af snogbrød.